HÜDA PAR Tarsus Gençlik Kolları teravih çıkışı cami cemaatine ikramda bulundu
HÜDA PAR Tarsus İlçe Gençlik Kolları, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak ve kardeşlik ruhunu pekiştirmek amacıyla anlamlı bir etkinliğe daha imza attı.
Gazipaşa Mahallesi'nde bulunan Benlizade Camii'nde teravih namazı sonrası cemaatle buluşan gençler, lokum ve çay ikramında bulundu.
Cemaatin yoğun ilgisiyle karşılanan etkinlikte, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhuna vurgu yapıldı.
HÜDA PAR Tarsus İlçe Gençlik Kolları üyeleri, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirterek, Ramazan boyunca benzer organizasyonlara devam edeceklerini ifade etti.
İkramdan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, bu tür faaliyetlerin toplum içindeki dayanışmayı artırdığını ve manevi atmosferi daha da güçlendirdiğini söylediler.
HÜDA PAR Tarsus'un Ramazan ayı boyunca farklı etkinliklerle halkla bir araya gelmeye devam edeceği bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da sulama kanalına giren bir çocuk akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Çocuğu kurtarmak isteyen bir vatandaşın da akıntıya kapıldığı olayda, çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesi olası bir faciayı önledi.
Battalgazi Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Eskimalatya Muhtarlar Derneği ile Eskimalatya ve Malatya Gençleri Grubu tarafından düzenlenen 13. Geleneksel Aşure Etkinliği'nde yaklaşık 4 bin kişiye aşure ikram edildi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent ulaşımını rahatlatmak amacıyla yeni bağlantı yollarını hizmete açmaya devam ediyor.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), NATO Zirvesi nedeniyle Ankara’da binaların ve gecekonduların önüne liderlerin görmemesi için set çekildiği yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.