HÜDA PAR Tarsus Gençlik Kolları teravih çıkışı cami cemaatine ikramda bulundu
HÜDA PAR Tarsus İlçe Gençlik Kolları, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak ve kardeşlik ruhunu pekiştirmek amacıyla anlamlı bir etkinliğe daha imza attı.
Gazipaşa Mahallesi'nde bulunan Benlizade Camii'nde teravih namazı sonrası cemaatle buluşan gençler, lokum ve çay ikramında bulundu.
Cemaatin yoğun ilgisiyle karşılanan etkinlikte, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhuna vurgu yapıldı.
HÜDA PAR Tarsus İlçe Gençlik Kolları üyeleri, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirterek, Ramazan boyunca benzer organizasyonlara devam edeceklerini ifade etti.
İkramdan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, bu tür faaliyetlerin toplum içindeki dayanışmayı artırdığını ve manevi atmosferi daha da güçlendirdiğini söylediler.
HÜDA PAR Tarsus'un Ramazan ayı boyunca farklı etkinliklerle halkla bir araya gelmeye devam edeceği bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve bir yıldır firari olan bir şahıs Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
Batman Diyarbakır yolu üzerindeki şehirlerarası otogar karşısında bulunan bir iş yerinde sabaha karşı çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle benzinliğe sıçramadan söndürüldü. Olayda yaralanan olmazken, büyük bir facia son anda önlendi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, siber suçlarla mücadele kapsamında Sinop merkezli 6 ilde düzenlenen bahis operasyonunda yakalanan 32 şüpheliden 30’unun tutuklandığını açıkladı.
Ticaret Bakanlığı gümrükler muhafaza ekipleri, İpsala ve Kapıkule kapılarında yürütülen iki ayrı operasyonda 525 kilo uyuşturucu ele geçirdi.