Erzurum'da eğitime kar engeli

Erzurum'da yoğun kar yağışı nedeniyle, bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildi.
Konuya dair Valilikten yapılan açıklamada, kentte yoğun kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu bildirildi.
Açıklamada, Aşkale ve Horasan'da kırsal mahalle okullarında ve taşımalı eğitime, Karayazı Narman ve Tortum'da taşımalı eğitime, Köprüköy'de kırsal mahalle okullarındaki taşımalı eğitime, Çat ve Tekman'daki okullarda eğitim öğretime bir gün ara verildiği ifade edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyasi parti ve STK temsilcileri ile ehlibeyt sevdalıları, muharrem ayı münasebetiyle Dünya Ehl-i Beyt Vakfı tarafından gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi.
Malatya’da, beton mikseri ile trambüsün karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
İstanbul Valiliği, kentte 5 ile 12 Temmuz arasında hava sıcaklığının mevsim normallerinin 4-6 derece üzerine çıkmasının beklendiği uyarısı yaptı.
İstanbul Silivri'de, ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü