Erzurum'da eğitime kar engeli

Erzurum'da yoğun kar yağışı nedeniyle, bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildi.
Konuya dair Valilikten yapılan açıklamada, kentte yoğun kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu bildirildi.
Açıklamada, Aşkale ve Horasan'da kırsal mahalle okullarında ve taşımalı eğitime, Karayazı Narman ve Tortum'da taşımalı eğitime, Köprüköy'de kırsal mahalle okullarındaki taşımalı eğitime, Çat ve Tekman'daki okullarda eğitim öğretime bir gün ara verildiği ifade edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Karabük'te düzenlenen operasyonda 26 parça tarihi eser ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 126 işçi, yedikleri tavuktan sonra rahatsızlanarak hastaneye başvurdu.
Malatya'da 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangında binanın içerisinde mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde otomobil ile karşı istikametten gelen cipin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.