Erdoğan, okul saldırısı mağdurlarıyla bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul ettiği ailelerin acılarını paylaştı ve devletin her zaman yanlarında olacağını vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’ta 15 Nisan’da düzenlenen okul saldırısında hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede, ailelerin talepleri ve yaşadıkları süreç dinlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devletin her zaman yanlarında olacağını belirterek ailelerin acılarını paylaştı.
Kabulde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de hazır bulundu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çanakkale'nin Ezine ilçesinde çıkan orman yangınına ekiplerin müdahalesi devam ediyor.
Gökçebayır köyü yakınındaki Kızılçeşmeler mevkisinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
Hava Kuvvetleri Komutanlığına Orgeneral Rafet Dalkıran atanırken, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu’nun görev süresi bir yıl uzatıldı.