Damdan düşen yaşlı kadın ağır yaralandı

Siirt’in merkeze bağlı Yığınlı köyünde sabah saatlerinde yaşanan kazada, 86 yaşındaki Fatim Başaran damdan düşerek ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, sabah namazı için kalkan Başaran, dengesini kaybederek yaşadığı tek katlı evin damından zemine düştü.
Olayı fark eden yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.
Köye gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Başaran’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.
Burada tedavi altına alınan Başaran’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in dünyaya teşriflerinin hicrî 1454'üncü yıldönümü nedeniyle Diyarbakır'da Peygamber Sevdalılarınca bir etkinlik gerçekleştirildi.
Gaziantep'te başta Millet Camii ve Ulu Camii olmak üzere bütün camileri dolduran vatandaşlar, Mevlid Kandili'nde Gazze ve İslam alemi için dua etti.
Mardin’in Artuklu ilçesinde 4 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında, 3’ü çocuk 9 kişi yaralandı.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem’in) dünyaya gelişinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili, Konya’da dualar ve salâvatlarla idrak edildi.