Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan günübirlik olarak bugün Suudi Arabistan'a ziyaret gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Riyad’da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi’ne katılmak üzere, bugün Suudi Arabistan’a gidiyor.
Erdoğan ziyareti kapsamında, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman görüşecek.
Görüşmede siyonist rejimin Filistin topraklarında yürüttüğü soykırım, bölgesel ve küresel konuların ele alınması bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Riyad’da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi’ne katılımının ardından Azerbaycan'a geçecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde etkili olması beklenen toz taşınımı ve kuvvetli rüzgârlara karşı vatandaşları uyardı.
Yağışların Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Muğla, Aydın, Uşak, Denizli, Afyonkarahisar, Antalya, Isparta, Burdur, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırşehir, Yozgat, Kırıkkale, Sivas, Karabük, Kastamonu, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
Kütahya'nın Simav ilçesinde 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Antalya'nın Serik ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.