Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile Aşkabat’ta görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.
“Uluslararası Barış ve Güven Forumu” için Aşkabat’ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Görüşmede gündem, başta Rusya-Ukrayna Savaşı olmak üzere uluslararası konular oldu.
Erdoğan’ın konakladığı otelde yapılan toplantıya Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Halit Yerebakan da katıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz bölgesi için fırtına uyarısı yayımladı.
Psikolojik Danışman Feyzullah Akdağ, sosyal medyanın insanı olduğundan farklı görünmeye zorladığını ve bu sürecin benlik yapısında ciddi tahribatlara yol açtığını ifade etti.
Diyanet Akademisi Şanlıurfa Dini İhtisas Merkezinde 9 aylık eğitimlerini tamamlayan 145 aday din görevlisi için mezuniyet töreni düzenlenendi.
Başta içme suyundaki kirlilik olmak üzere ulaşım ve altyapı sorunlarından dert yanan Dicleliler, şebeke suyunun kullanılamaz düzeyde çamurlu aktığını, alt yapı yetersizliğinden sürekli yol yapım çalışmalarının tekrarlandığına dikkat çekti.