Camide çocuklara yönelik etkinlik: Cami çocukların neşesiyle şenlendi
Malatya'da Battalgazi İlçe Müftülüğü tarafından Din Görevlileri Haftası münasebetiyle bir camide çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi.
Battalgazi İlçe Müftülüğü, Din Görevlileri Haftası kapsamında Orduzu Aslantepe Camii'nde çocuklarla bir araya geldi.
Çocukların camiyi sevmesi, camiyle bağ kurması ve güzel dinî değerlerle yetişmesi amacıyla gerçekleştirilen programda; kardeşlik, paylaşma, sevgi ve muhabbet içerisinde güzel anlar yaşandı.
Etkinliğe ilişkin Battalgazi İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada, camilerin çocukların yalnızca ibadet etmeyi öğrendiği mekânlar olmadığı belirtilerek, caminin aynı zamanda sevgi, kardeşlik, merhamet ve güzel ahlakın öğrenildiği bir gönül yuvası olduğu ifade edildi.
Açıklamada, "Bugünün cami çocukları, yarının güzel nesilleridir. Onların gönüllerinde cami sevgisini büyütmek, hepimizin ortak sorumluluğudur." denildi.
Müftülük, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen din görevlileri ile programa katılan çocuklara ve ailelerine teşekkür etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Düzce'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 88 bin 102 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
Muğla'nın Ortaca ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ve emniyet personelinin gezi teknesinde yaptığı aramada 7'si çocuk 15 düzensiz göçmen ile bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.
Ege Denizi'nin kuzeyindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Kabatepe-Gökçeada hattında yarınki bazı feribot seferleri yapılamayacak.