BUDO seferlerine fırtına engeli
Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) iki seferi daha, hava koşulları sebebiyle iptal edildi.
BUDO'nun internet sitesindeki duyuruya göre saat 19.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 19.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri, fırtına dolayısıyla yapılamayacak.
Yine, 07.00-16.00 saatlerindeki 10 sefer de yapılamamıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Gazze’de uygulanan abluka ve aç bırakma politikasını 'soykırım aracı' olarak nitelendirdi ve insan hakları ihlallerine karşı verdikleri mücadelenin Filistin özgür olana dek süreceğini vurguladı.
Bakanlıklar arası Hac ve Umre Kurulu, 2026 yılı hac hazırlıklarını tamamladı. Hac kurası 5 Kasım Çarşamba günü saat 10.30’da çekilecek.
Bingöl Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kent Park’ın 28-30 Ekim tarihleri arasında geçici olarak kullanıma kapatılacağı duyuruldu.
Sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte doğada yetişen sieyz (alıç) meyvesi, Bingöl halkı tarafından ilgiyle karşılanıyor.