Bisiklet sürücüleri Filistin için pedal çevirdi

Kayseri’de bir grup bisiklet sürücüsü, Filistin’de yaşanan zulme dikkat çekmek amacıyla pedal çevirdi.
Gazze’de iki ayı aşkın süredir devam eden soykırım ve zulme karşı yapılan aktiviteler sürüyor.
Bu kapsamda Kayseri’de de bir grup bisiklet sürücüsü, yaşananlara dikkat çekmek amaçlı bisikletleriyle bir araya geldi.
Cumhuriyet Meydanında toplanan grup, oradan hareketle şehirde bir tur gerçekleştirdi.
Daha sonra aynı noktada bir araya gelen grup adına Metin Yıldırım bir açıklama yaptı.
Bisiklet konvoylarına katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Yıldırım, "Filistin’de büyük bir zulüm devam ediyor. Kardeşlerimiz orada tek başlarına bir mücadele veriyor. Orada en çok yıpranan ve bu zulme maruz kalan kadınlar, yaşlılar ve çocuklar oluyor. Biz de o vahşeti, hastanelerin bombalanmasını, masumların katledilmesini bisikletlerimizle bir tur atarak Filistin’deki kardeşlerimize destek olmak istedik. Şunu da hatırlatmak istiyorum. Hiçbir zaman yaptığınız bir iyiliği, güzel ameli küçümsemeyin. Siz iyiliği tohum gibi toprağa atın, Allah Teala sizden habersiz bereketlendirecektir." dedi.
İşgalci siyonistlere lanet, Gazzeli Müslümanlara dua eden grup, sessiz bir şekilde dağıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul'da, apertheid rejimi siyonist rejimin Gazze'deki soykırımına karşı yürüyüş düzenlendi.
Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Samsun'da düzenlenen operasyonda 3 bin 598 sentetik hap ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.
Siyonist işgal rejimini telin etmek, Gazze'de devam eden direnişe destek vermek amacıyla Sakarya'da bir araya Filistin gönüllüleri, Filistin'in İslam ümmetinin kalesi olduğunu, kalenin yıkılması halinde düşmanların siyonist vesayet bölgesini teslim almada kritik bir eşiği geçmiş olacaklarını ifade ettiler.