Bingöl'de yüklü miktarda kök kenevir ve kök skunk bitkisi ele geçirildi

Bingöl'ün Genç ve merkez ilçe kırsalında, jandarma ekiplerince 13 farklı noktada 105 bin 895 kök kenevir bitkisi ve 13 bin 385 kök skunk bitkisi ele geçirildi.
Konuya ilişkin valilikten yapılan açıklamada, “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Genç ve Merkez ilçe kırsalında uyuşturucu madde imal ve ticareti, yasa dışı ekiminin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 13 farklı noktada toplam; (105.895) kök kenevir bitkisi ve (13.385) kök skunk bitkisi ele geçirilmiş olup konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanılmıştır.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla 88 yaşındaki Nizamettin Karaman’ı ziyaret ederek, onun şahsında tüm yaşlıların gününü kutladı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak ve doğa sevgisini artırmak amacıyla önemli bir etkinliğe imza atıyor.
Siirt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Mehmetçik İlkokulu’nda öğrencilere yangın güvenliği eğitimi verdi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Battalgazi ilçesine bağlı Hacıyusuflar Mahallesi'nde kanalizasyon hat çalışmaları tamamlandı.