Bingöl'de etkili hutbe sunumu yarışması düzenlendi

Yarışma, imamların hutbe sunumlarındaki etkileyiciliğini artırmak, mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak ve hutbenin manevi atmosferini daha iyi yansıtabilmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2025 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması’nın Bingöl merkez ilçe birincisini belirlemek üzere Köy Hizmetleri Camii’nde anlamlı bir program gerçekleştirildi.
Programa Bingöl İl Müftüsü Orhan İmamoğlu başta olmak üzere din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yarışma, imamların hutbe sunumlarındaki etkileyiciliğini artırmak, mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak ve hutbenin manevi atmosferini daha iyi yansıtabilmelerini sağlamak amacıyla düzenlendi.
Yarışmada gösterdiği başarılı sunumla dikkat çeken İmam-Hatip görevlisi Cihat Kalkan, birincilik elde ederek Bingöl merkez ilçe birincisi oldu.
Kalkan, önümüzdeki haftalarda yapılacak olan Bingöl İl Finali'nde diğer ilçe birincileriyle yarışacak. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mardin’in Dargeçit ilçesinde ilginç şekilli yumurta, görenleri hem şaşırttı hem de merak uyandırdı.
Serinlemek için Kezer Çayı'na giren 13 yaşındaki M. K., akıntıya kapılarak boğuldu. Olay yerine sevk edilen dalgıç ekipleri, çocuğun cansız bedenine ulaştı.
Van'da düzenlenen operasyonunda çeşitli uyuşturucular ele geçirildi, 63 şüpheli gözaltına alındı.
Balıkesir'de 3,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.