Bingöl’de başıboş sokak köpekleri sorunu büyüyor

Bingöl’ün Genç ilçesinde başıboş sokak köpekleri hem ilçe merkezinde hem de mahalle aralarında ciddi bir sorun haline geldi.
Vatandaşlar, özellikle sabah ve akşam saatlerinde çarşı merkezinde, okul önlerinde ve mahalle aralarında sürüler halinde dolaşan köpeklerden dolayı büyük endişe yaşıyor.
Son dönemde sayıları gözle görülür şekilde artan sokak köpekleri, çocuklar, yaşlılar ve kadınlar için tehdit oluşturuyor.
Özellikle okul çağındaki çocukların okula gidip gelirken tedirgin olduğu ifade edilirken, bazı vatandaşlar ise sabah işe gitmek için evlerinden çıkarken dahi korku yaşadıklarını söylüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ankara-Niğde Otoyolu’nda ters yönde ilerleyen otomobil, karşıdan gelen araçla çarpıştı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
Malatya’da kent genelinde yürütülen inşa ve imar faaliyetlerinin koordinasyonunu sağlamak, verimliliği artırmak ve agrega ile çimento temininde karşılaşılan sorunları ele almak amacıyla TOKİ beton santralleri istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Bingöl'de yürütülen çalışmalar neticesinde, "kardeşi kasten öldürmek" suçundan hakkında 8 yıl 10 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı.
Battalgazi Belediyesi'nin mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında gerçekleştirildi. Taşkın, toplantıda gündem maddelerinin yanı sıra ilçede tamamlanan ve devam eden projeler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.