Battalgazi Belediyesi 44 çocuğun sünnetini gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında İlçede yaşayan 44 ihtiyaç sahibi çocuk sünnet ettirdi.
Acıbadem, Dolamantepe, Tandoğan ve Rönesans konteynerlarında kalan ailelerin çocukları için düzenlenen toplu sünnet töreni hem çocukları hem de aileleri sevindirdi.
Sünnet töreni, sağlık ekiplerinin gözetiminde hijyenik koşullarda gerçekleştirildi. Belediye tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler çocuklara dağıtılırken, aileler de bu özel gün için teşekkürlerini dile getirdi.
Etkinlik sırasında konuşan baba Suat Çaylan, "Başkanımız Bayram Taşkın'a ve belediyemize çok teşekkür ederiz. Bu zor günlerde yanımızda olmaları bizi çok mutlu etti. Çocuklarımızın sünnetlerini yaptırmak bizim için büyük bir yük olacaktı, ancak belediyemizin desteğiyle bu mutluluğu yaşadık" ifadelerini kullandı. Bir diğer vatandaş Mikail Seçen ise ‘’Battalgazi Belediye Başkanımız Bayram Taşkın’a bu güzel program için teşekkür ederim. Belediye personelleri bizi konteynerden alıp buraya getirdiler. Tekrar da götürecekler. Burada da her şeyimizle ilgilendiler. Ben iki evladımı sünnet ettirdim" ifadelerini kullandı.
Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Büyük ise yaptığı açıklamada, "Belediye olarak sosyal sorumluluk projelerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bu tür organizasyonlarla vatandaşlarımızın yanında olmaya büyük önem veriyoruz. Bugün de 44 evladımızın sünnet törenini gerçekleştirerek onların bu mutlu gününde yanlarında olmak istedik. Ailelerimizin yüzündeki mutluluğu görmek bizim için en büyük ödüldür. Benzer sosyal yardım projelerimiz önümüzdeki dönemde de devam edecek ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerimiz sürecek. Halkımızın her zaman yanında olacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımızla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza elimizden gelen her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz" dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bingöl’ün Simani Mahallesi Mesnevi Caddesi üzerinde bulunan kanalizasyon kapağının kırılması, sürücüler ve yayalar için tehlike oluşturuyor.
İstanbul genelinde gerçekleştirilen "Huzur İstanbul" uygulamasında, aralarında çeşitli suçlardan aranan 413 kişinin de bulunduğu toplam 873 kişi gözaltına alındı.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Batman Havalimanı'nın 2025 yılı ağustos ayına ait istatistiklerini açıkladı.
Batman Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Orman Muhafaza Memurlarından oluşturulan mobil ekipler, orman alanlarının daha etkin korunması ve orman ürünlerinin kaçakçılığıyla mücadele amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen mobil denetimlere katıldı.