Batman'da planlı elektrik kesintisi uyarısı

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), Batman TM2 Trafo Merkezi'nde yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle kent genelinde planlı elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.
Planlı elektrik kesintisi tarih ve saatleri şöyle: 21 Eylül: 02.00 – 08.00, 22 Eylül: 06.00 – 06.30 ve 23 Eylül: 06.00 – 06.30.
Kesintiden etkilenecek mahalle ve yerleşkeler arasında Bağlar, Bayındır, Belde, Cudi, Cumhuriyet, Aydınlıkevler, Çamlıtepe, Çarşı, Fatih, Gap, Gırbereşk, Gültepe, Güneykent, Kardelen, Karşıyaka, Kuyubaşı, Kültür, Meydan, Pazaryeri, Petrol, Petrolkent, Pınarbaşı, Raman, Sağlık, Seyitler, Şirinevler, Tilmerç, Yenimahalle, Yenişehir, Ziyagökalp, 19 Mayıs, Akyürek, Balpınar, Beşevler, Çamlıca, Çay, Huzur, Hürriyet, İluh, Kısmet, Yeşiltepe, Erköklü mahalleleri ile Demirci, Diktepe, Kocalar, Kösetarla köyleri, OSB, TPAO ve Üniversite yerleşkesi bulunuyor.
TEİAŞ yetkilileri, vatandaşların kesintilerden dolayı yaşanabilecek mağduriyetlere karşı önlem almaları konusunda uyarıda bulundu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Avukat Fatma Aba Harmancı yaptığı yazılı açıklamada, sıcak havalarda tesettürü muhafaza etmenin önemine dikkat çekerek, sosyal medya ve modern hayatın dayatmalarına karşı genç kızların sabırla direnmeleri gerektiğini belirtti.
Toplantıda, katılımcılara dikkat edilmesi gereken kurallar ve denetim süreçleri hakkında detaylı sunumlar yapıldı.
Haydarpaşa Limanı’ndan çıkış yapan yedekli gemi geçişi nedeniyle İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği her iki yönde geçici olarak durduruldu.