Batman'da bir araçta yapılan aramada 2 kilo 40 gram skunk ele geçirildi

Batman'da bir araçta yapılan aramada 2 kilo 40 gram uyuşturucu skunk maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Batman'a gelen bir araçta yapılan aramada, 2 kilo 40 gram uyuşturucu skunk maddesi ele geçirildiği bildirildi.
Gözaltına alınan K.Y , S.G , E,T isimli 3 şüpheli şahsın tutuklanarak, cezaevine teslim edildiği kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya Havalimanı’nda yapılacak yeni teknik blok ve hava trafik kontrol kulesi projesine ilişkin bilgi verdi.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i ziyaret etti.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde, uluslararası İpekyolu üzerinde iki tır ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu biri ağır, 5 kişi yaralandı.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan hakkında 10 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı.