Balıkesir'de 4,5 büyüklüğünde deprem

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) paylaştığı verilere göre, Sındırgı ilçesinde saat 01.27’de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Depremin derinliği 7 kilometre olarak belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesinde otomobile yapılan silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Türk Hava Yolları (THY), SKYTRAX World Airline Awards 2025 ödüllerinde “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” kategorisinde birinci sırayı aldı.