Bakan Memişoğlu: Depremde yaralanan 29 kişiden 19’u taburcu edildi

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Balıkesir Sındırgı’daki depremde yaralanan 29 kişiden 19’unun taburcu edildiğini, 10 kişinin ise hastanede tedavisinin sürdüğünü belirtti.
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından açıklama yapan Bakan Memişoğlu, hastanelere sevk edilen 29 yaralıdan 19’unun taburcu edildiğini, 10 kişinin ise tedavisinin sürdüğünü belirtti. Yaralıların genel sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.
Depremlere karşı daha hazırlıklı olunması gerektiğini vurgulayan Bakan Memişoğlu, "Deprem öldürmüyor, yaptığımız binalar öldürüyor. Hazırlıksız olmamız öldürüyor. Herkesin bu uyarıları dikkate alması lazım. Allah bir daha bize böyle bir acı yaşatmasın." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şırnak valiliği, il jandarma komutanlığı tarafından yapılan operasyonlarda 32 şüpheli hakkında işlem yapıldığını ve 11 milyon lira değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğini duyurdu
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra mesire alanlarıyla ilçenin en fazla tercih edilen bölgelerinden Banazı, Konak ve Horata’nın doğru ve planlı gelişiminin Yeşilyurt’un güçlü bir geleceğe ulaşmasında ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi.
Batman'da düzenlenen söyleşide çocuklar arasında yaygınlaşan akran ve siber zorbalık sorunları farklı yönleriyle ele alındı.
Batman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yürütülen gıda denetimleri kapsamında, işletmelerin hijyen koşulları ve mevzuata uygunlukları kontrol ediliyor.