4 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı

İstanbul Beyoğlu'nda, aynı yönde ilerleyen 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı.
Kaza, Kaptanpaşa Mahallesi Piyalepaşa Bulvarı Taksim istikametinde meydana geldi.
Aynı yönde ilerleyen 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilglii inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), yarın (Pazar) insani koridor talebi yürüyüşünün toplanma alanını Kocatepe Camii olarak değiştirdiğini açıkladı.
Mardin Peygamber Sevdaları Derneği’nin organizasyonu ile "Anadolu’dan Meclis’e, Meclis’ten Gazze’ye İnsani Koridor" temasıyla Ankara’da düzenlenecek yürüyüşe katılmak üzere yola çıkıldı.
Gazze'de yaşanan katliama sessiz kalmayan Diyarbakır İslami STK'ları, yarın TBMM önünde düzenlenecek protestoya destek olmak için araç konvoyu ile yola çıktı.
Muğla'nın Fethiye ilçesi Dalyan Deresi'nde yardım talep eden 37 düzensiz göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.