Siyonist rejim Gazze'de 43 Filistinliyi daha şehit etti

Gazze şehir merkezi ve kuzey bölgeleri başta olmak üzere siyonist rejimin saldırılarında 43 Filistinli şehit oldu, onlarca kişi yaralandı.
Siyonist rejim, Gazze şehir merkezi ve çevresine düzenlediği yoğun saldırılarda 43 Filistinliyi şehit etti.
Sağlık kaynakları, şehitlerin 33'ünün Gazze şehir merkezi ve kuzey bölgelerinden olduğunu bildirdi.
El-Tuwam bölgesinde bir eve düzenlenen saldırıda 14, Cebaliya el-Nazla'da 4, El-Şeyh Rezzvan Mahallesi'nde 4, Zeytun Mahallesi'nde 4, Han Yunus'un kuzeyindeki El-Katibe Mahallesi'nde 3, Şati Mülteci Kampı'nda 2, Gazze'nin kuzeyindeki El-Cela Caddesi'nde 2, Rafah'ın kuzeyinde 1, Han Yunus'ta başka bir saldırıda 1 ve Sudaniye bölgesinde bir evin hedef alındığı saldırıda çok sayıda kişi şehit oldu.
Siyonist rejimin saldırıları, Gazze'de sivillerin yaşadığı mahalleleri, evleri ve mülteci kamplarını hedef almaya devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Esirler Medya Ofisi, siyonist rejimin Batı Şeria'da yürüttüğü toplu tutsak etme kampanyalarının tehlikeli boyutlara ulaştığını açıkladı. Son verilere göre Batı Şeria'da 19 binin üzerinde Filistinli esir alındı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, HAMAS’ın askeri kanadı Kassam Tugayları’nın "Gazze Halkı İçin Ferahlık Duası" çağrısı üzerine yüzlerce vatandaş tarihi Sulu Cami’de bir araya gelerek Gazze’deki mazlumlar için dua etti.
Siyonist rejimin 7 Ekim 2023'ten bu yana sürdürdüğü katliamın en ağır yükünü Gazze'nin kadınları taşıyor. Eşlerini, çocuklarını ve evlerini kaybeden kadınlar; açlık, hastalık, göç ve kuşatma altında hem hayatta kalmaya hem de ailelerini ayakta tutmaya çalışıyor.
İşgal altındaki 1948 topraklarında bulunan Kafr Kasım’da, Filistinli bir genç daha silahlı saldırı sonucu şehit oldu. 2025 yılı başından bu yana Filistin toplumundaki cinayetlerin sayısı 179’a ulaştı.