شمار شهدای نسلکشی در غزه به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر رسید

در پی جنایات رژیم اشغالگر در غزه، با کشف اجساد ۳۸ شهید دیگر، شمار کل شهدا به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر افزایش یافت.
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۴ نفر به شهادت رسیدند که اجساد ۳۸ تن از آنان از زیر آوار بیرون کشیده شده است. همچنین ۲۹ نفر در این مدت مجروح شدند.
این وزارتخانه افزود که تعداد زیادی از قربانیان همچنان زیر آوار و در خیابانها باقی ماندهاند و تیمهای امدادی و آمبولانسها فعلاً قادر به دسترسی به آنان نیستند.
بر اساس آمار وزارت بهداشت، از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، شمار شهدای حملات اشغالگران به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر و شمار مجروحان به ۱۷۰ هزار و ۱۳۴ نفر رسیده است.
همچنین از صبح سهشنبه تاکنون، رژیم اشغالگر هفت بار آتشبس را در شهر غزه و مناطق شمالی و جنوبی نوار غزه نقض کرده است. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که ارتش اشغالگر از زمان آغاز آتشبس تاکنون، با وجود توافق، به حملات خود در نوار غزه ادامه داده و در این حملات، ۲۲ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۲۲ نفر زخمی شدهاند.
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، در واکنش به مجوز دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به سازمان CIA برای فعالیت در ونزوئلا به بهانه «مبارزه با مواد مخدر» گفت: «نه به تغییر رژیم و کودتاهای تحت حمایت CIA!»
بنابر اطلاعات به دست آمده، دو فلسطینی در تیراندازی های نیروهای رژیم اشغالگر، در مناطق قلندیا و الرام واقع در شمال قدس مجروح شده اند.
در حمله پهپادی نیروهای اشغالگر به شرق خانیونس، یک نفر به شهادت رسید و دو نفر دیگر زخمی شدند.