حملات اشغالگران به غزه ادامه دارد: یک نفر به شهادت رسید

در حمله پهپادی نیروهای اشغالگر به شرق خانیونس، یک نفر به شهادت رسید و دو نفر دیگر زخمی شدند.
رسانههای محلی گزارش دادند که در حمله پهپادی اشغالگران به منطقه «معن» در شرق خانیونس، محمد سمی عبدالحی کویودر به شهادت رسید.
پیشتر نیز گزارش شده بود که یک پهپاد متعلق به نیروهای اشغالگر، گروهی از غیرنظامیان را در شهرک «بنی سهیلا» در شرق خانیونس هدف قرار داد که در نتیجه آن، دو نفر به شدت زخمی شدند.
از سوی دیگر، نیروهای اشغالگر مناطق «قیزان النجار»، «جوره اللوت»، «معن»، «عبسان شرقی» و «القراره» در خانیونس را به شدت زیر آتش گرفتند.
اشغالگران همچنین منطقه «شجاعیه» در شرق شهر غزه را با توپخانه و سلاحهای سبک هدف قرار دادند.
در همین حال، یک غیرنظامی از اردوگاه جدید در شمال «النصیرات»، به دلیل جراحات شدید ناشی از بمباران سه هفته پیشِ نیروهای اشغالگر، به شهادت رسید.
چند روز پیش نیز یک غیرنظامی دیگر که در منطقه «قیزان النجار» در جنوب خانیونس بر اثر تیراندازی نظامیان اشغالگر زخمی شده بود، به شهادت رسید. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که ارتش اشغالگر از زمان آغاز آتشبس تاکنون، با وجود توافق، به حملات خود در نوار غزه ادامه داده و در این حملات، ۲۲ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۲۲ نفر زخمی شدهاند.
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، در واکنش به مجوز دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به سازمان CIA برای فعالیت در ونزوئلا به بهانه «مبارزه با مواد مخدر» گفت: «نه به تغییر رژیم و کودتاهای تحت حمایت CIA!»
بنابر اطلاعات به دست آمده، دو فلسطینی در تیراندازی های نیروهای رژیم اشغالگر، در مناطق قلندیا و الرام واقع در شمال قدس مجروح شده اند.