“İkinci OSB en kısa zamanda hayata geçirilecek”

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir Demir, ikinci organize sanayi bölgesinin en kısa zamanda hayata geçirileceğini söyledi.
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) bünyesinde faaliyetlerini yürüten İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu tarafından “istişare toplantısı” düzenlendi.
Toplantıya; BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş, yönetim kurulu ve meclis Üyeleri, TOBB Batman İl Kadın Girişimciler Başkanı Hülya Çınar, İl Genç Girişimciler Başkanı Ulaş Demirhan, genç ve kadın girişimciler katıldı.
İstişare toplantısı; Genç Girişimciler Başkanı Ulaş Demirhan'ın açılış konuşmasıyla ile başladı. Ardından İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulunun tanımı, görevleri ve işleyişi ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
Girişimciliğin hayatın en önemli parçası olduğunu belirten BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, “Kadın ve genç girişimciler bizler için çok önemlidir. Batman için yapacakları tüm proje ve faaliyetlerde, BATSO olarak maddi ve manevi olarak destekleyeceğiz." diye konuştu.
Batman’da 2’nci OSB ile ilgili de konuşan Demir, “TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Batman OSB sorunun çözümü için Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'a bizzat iletmiştir. İnşallah 2’nci OSB en kısa zamanda hayata geçireceklerdir.” dedi.
Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş ise İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulunun önemine vurgu yaparak, girişim ve girişimcilerin önünün açılması noktasında kurum olarak gereken tüm desteği vereceğini ifade etti.
Toplantıda; İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulunun yol haritasının belirlenmesi, yapılacak iş ve projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.(Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Afyon pastırması ile Afyon sucuğu AB'den coğrafi işaret tescili aldı.
Adana TESK bölge toplantısında konuşan Vali Yavuz Selim Köşger, devletin her aşamada esnafın yanında olduğunu vurgulayarak, çağın gereklerine uygun şekilde desteklerin süreceğini ifade etti.
Dün (11 Haziran) yaşanan gelişmelerin ardından Euro kuru 12 Haziran öğle saatlerinde zirve tırmanışını sürdürdü. Euro/TL kuru 45,52 seviyesine çıkarak rekorunu tazeledi.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan ayı sanayi üretim endeksi verilerini paylaştı. Buna göre, sanayi üretimi yıllık yüzde 3,3 arttı.