Siyonist işgalciler Nuseyrat'ta sivillerin sığındığı okulu bombaladı: 14 şehit
İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat'ta bulunan Birleşmiş Milletler'e (BM) ait bir okula düzenlediği saldırıda, 14 sivil şehit oldu.
Han Yunus kentinde dün düzenlenen saldırıda 90 sivili katleden siyonist rejim, yine sivilleri katletti.
İşgal güçleri, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat'ta bulunan Birleşmiş Milletler'e (BM) ait bir okulu bombaladı.
Bombardımandan kaçan yüzlerce yerinden edilmiş sivilin sığındığı okula düzenlenen saldırıda 14 Filistinli şehit olurken,, 70 Filistinli de yaralandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Küba’da elektrik şebekesinde meydana gelen kesinti nedeniyle ülke genelinde elektrikler kesildi.
Güney Afrika Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, ülkede 18 doğrulanmış ve bir muhtemel M çiçeği vakası kaydedildi.
Azerbaycan, Türkiye ve Özbekistan'ın askeri personelinin katılımıyla Azerbaycan'da "Birliğin Gücü-2026" ortak askeri tatbikatı yapılacak.
Avustralya Dışişleri Bakan Yardımcısı Matt Thistlethwaite, göç oranlarını düşürme hedefi doğrultusunda vize süresini aşanların göçmen gözaltı merkezlerine yerleştirileceğini ve sınır dışı edileceğini duyurdu.