Meksika'da feci kaza: 12 ölü, 4 yaralı
Meksika'da bir minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 12 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Meksika'nın kuzeyinde ABD sınırındaki Nuevo Leon eyaletine bağlı Santiago kasabasında bir minibüs uçuruma yuvarlandı.
Minibüsün yaklaşık 120 metre yükseklikten düşmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Minibüsün alev alması, orman yangınına yol açtı.
Santiago Belediye Başkanı David de la Pena, ön soruşturmaya göre kazanın araçtaki mekanik bir arızadan kaynaklandığını açıkladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze'de şiddetli soğuk nedeniyle bir aylık bebek şehit oldu. Olumsuz hava koşulları devam ediyor.
Afganistan'ın doğusundaki Lahman eyaletinde 5 bin hektardan fazla alanı sulama kapasitesine sahip yeni bir su kanalı hizmete açıldı.
Çin, ABD'nin, Tayvan için şimdiye kadarki en büyük silah paketi olan 11,1 milyar dolarlık onayı vermesine tepki göstererek, " ayvan'ı Çin'i çevrelemek için kullanmak kesinlikle başarısızlığa mahkumdur." dedi.
Hızlı Destek Kuvvetleri'ne ait insansız hava araçlarının elektrik altyapısını hedef alması sonucu Sudan'ın birçok kentinde elektrik kesintileri yaşanırken, kuzey ve güney bölgelerde düzenlenen saldırılarda siviller hayatını kaybetti.