Londra’da arabasıyla polis merkezine çarpan şahıs caddeyi ateşe verdi

İngiltere’nin başkenti Londra’nın kuzey bölgesinde yer alan Edmonton Polis Merkezine arabasıyla çarpan 40 yaşlarındaki bir şahıs daha sonra yanında getirdiği benzini caddeye dökerek ateşe verdi.
Londra polisi tarafından yapılan açıklamada, kentin kuzeyinde bulunan Edmonton bölgesindeki polis merkezinde olayın meydana geldiği belirtildi.
Açıklamada, 40 yaşlarında ismi açıklanmayan bir şahsın, kundaklama ve başka suçlar nedeniyle gözaltına alındığı ve şahsın Londra Polis Merkezinde tutulduğu ifade edildi.
Herhangi bir polis memurunun ya da vatandaşın yara almadığı olayla ilgili terörle mücadele polisinin de soruşturma yürüttüğü açıklandı.
Olaydan hemen sonra kordon altına alınan bölgeden insanlar tahliye edildi ve polis merkezi güvenlik nedeniyle kapatıldı.
Londra polisi tarafından yapılan ikinci açıklamada, polis merkezinin tekrar açıldığı ve bölgeden çıkarılan insanların evlerine döndüğü duyuruldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Pakistan, Hindistan'ın son saldırılarına karşılık olarak "Bunyan-ul Mersus" adını verdiği geniş çaplı bir askeri operasyon başlattığını duyurdu. Operasyon kapsamında Hindistan'a ait hava üsleri, füze tesisleri ve altyapı hedef alındı.
Pakistan ile Hindistan arasındaki gerilim devam ederken, Pakistan'dan yapılan açıklamada, "Şimdiye kadar Hindistan'ın İsrail yapımı tam 77 SİHA'yı düşürdük" denildi.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Polonya Başbakanı Donald Tusk, herhangi bir saldırı durumunda tarafların birbirine karşılıklı destek vermesini öngören bir savunma maddesi içeren yeni bir iş birliği ve dostluk anlaşması imzaladı.
Siyonist rejimin uyguladığı abluka nedeniyle Gazze'de 65 binden fazla çocuğun açlık kaynaklı ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi.