Kudüs'teki direniş eyleminde ölen siyonist sayısı 6'ya yükseldi

İşgal altındaki Kudüs'ün Ramon Kavşağı'nda iki direnişçinin düzenlediği silahlı saldırıda ölen işgalci siyonist sayısı 6'ya yükselirken bazıları ağır 16 kişi yaralandı. Saldırının failleri şehit oldu.
İşgal medyasına göre 2 direnişçi, Kudüs'te bir otobüse binerek yolculara ateş açtı.
Siyonist TV kanalları, direniş eyleminde ölen işgalci sayısının 6'ya yükseldiğini, bazıları ağır 16 kişinin yaralı olarak hastanelere kaldırıldığını aktardı.
Direniş eylemini gerçekleştiren kişilerin, işgal kuvvetleri tarafından vurulduğu belirtildi. Direnişçilerin işgal polisiyle çatıştığı bildirildi
Görgü tanıkları, işgalin sıkı önlemleri nedeniyle binlerce Filistinlinin işyerlerine ve üniversitelerine ulaşamadığını, bazılarının ise saatlerce bekledikten sonra geri dönmek zorunda kaldığını bildirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tunus açıklarında bulunan Famılıa Madeıra isimli geminin saldırıya uğraması hakkında açıklama yapan HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, Gazze'ye yelken açarak soykırımı durduracaklarını vurguladı.
Küresel Sumud Filosu Türkiye Delegasyonu Koordinatörü Hüseyin Durmaz, filoda bulunan gemilerden birine yapılan saldırının ardından değerlendirmelerde bulundu.
Tunus'ta demir atan Ulusal Sumud Filosuna ait bir gemiye silahlı İHA ile saldırı gerçekleştirildi. Saldırısı sırasında gemide bulunanlardan biri canlı yayında bulunuyordu.
Gazze'ye insani yardım ulaştırmak üzere Tunus'ta bir limanda bekleyen Ulusal Sumud Filosuna ait bir gemiye drone saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıdan sonra çıkan yangına müdahale ediliyor.