İşgalci ABD Ortadoğu'ya güdümlü füze denizaltısı gönderiyor

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in, Ortadoğu'ya güdümlü füze denizaltısının konuşlandırılması emrini verdiği belirtildi.
Siyonist işgal rejimine yönelik askeri yardımlarını sürdüren işgalci ABD'nin, Ortadoğu'ya güdümlü füze denizaltısı göndereceği açıklandı.
ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in, İran ve Hizbullah'ın olası misillemelerine hazırlıklı olunması için Ortadoğu'ya güdümlü füze denizaltısı konuşlandırılması emrini verdiği belirtildi.
Nükleer enerjiyle çalışan USS Georgia denizaltısı temmuz ayında Akdeniz'e gönderilmişti.
İşgalci ABD, geçtiğimiz günlerde de siyonist rejim savunmasını güçlendirme adına Orta Doğu'ya aralarında F-22'lerin de olduğu savaş uçakları ve donanma savaş gemileri konuşlandırma kararı almıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Haziran ayında eski Başbakan Luvsannamsrai Oyun-Erdene hakkındaki yolsuzluk iddiaları ve sokak protestolarının ardından göreve gelen Gombojav Zandanshatar, parlamentonun desteğini kaybetmesi üzerine istifa etti.
Madagaskar'da hükümet karşıtı protestoların ardından yönetime el koyan Albay Michael Randrianirina, geçiş dönemi cumhurbaşkanı olarak yemin etti.
Hawaii'deki Kilauea Yanardağı, aralık ayından bu yana 35'inci kez patlayarak, lav püskürttü.
Romanya'nın başkenti Bükreş bir apartmanda meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.