Gazze'de can kaybı 52 bin 810'a yükseldi

Siyonist işgalcilerin 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi'nde düzenlediği saldırılarda can kaybı 52 bin 810'a yükseldi.
Siyonist işgalcilerin Gazze Şeridi’ndeki saldırıları aralıksız devam ederken, sivil can kaybı da artmaya devam ediyor.
Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, son 24 saatte 23 can kaybının kayıtlara geçtiği, 124 kişinin de yaralandığı belirtildi.
İşgal rejiminin Gazze Şeridi’nde ateşkesi tek taraflı bozduğu 18 Mart’tan bu yana düzenlediği saldırılarda şehit sayısının 2 bin 701'e, yaralı sayısının 7 bin 432'ye yükseldiği bildirildi.
Saldırıların başladığı 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana toplam can kaybının ise 52 bin 810'a, yaralı sayısının 119 bin 473'e ulaştığı kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çin ve ABD'den yetkililer, vergi savaşından sonra ilk kez bir araya geldiği açıklandı.
Ekvador'da, suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada 8 asker hayatını kaybetti.
Ukrayna Dışişleri Bakanı Andriy Sybiha, Ukrayna’nın Rusya ile 30 günlük ateşkes ilan etmeye hazır olduğunu belirtti.
Kiev'de bir araya Avrupa liderleri, Rusya'ya Ukrayna ile 30 gün koşulsuz ateşkes çağrısı yaptı.