ABD'de şiddetli yağışlar sele yol açtı: 3 ölü

ABD'nin New Mexico eyaletinde, şiddetli yağışların yol açtığı selde 3 kişi hayatını kaybetti.
New Mexico'nun güneyinde etkili olan muson yağmurları, Ruidoso köyünde sele yol açtı.
Yetkililer, evlerin ve araçların sel nedeniyle zarar gördüğünü, ilk belirlemelere göre 2’si çocuk 3 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile Abu Dabi'de bir araya geldi. İki lider, 'Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması' imzaladı.
Tayvan, her yıl düzenlediği ve 10 gün sürecek Han Kuang adlı kapsamlı askeri tatbikatta, olası saldırı senaryolarına karşı ordu hazırlıklarını test edecek.
ABD'nin nisan ayında uygulamaya koyduğu yüzde 50'lik gümrük tarifesi kararı, Afrika'nın küçük ülkesi Lesotho'da ekonomiyi felce uğrattı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) 58. Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde düzenlenecek Türkiye-ASEAN Sektörel Diyalog Ortaklığı (SDO) Yedinci Üçlü Toplantısı'na katılacak.