ABD Dışişleri Bakanı Rubıo Türkiye'ye geliyor

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, 14-16 Mayıs tarihleri arasında Türkiye'ye bulunacak.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio'nun, 14-16 Mayıs arasında Türkiye'de düzenlenecek olan NATO Gayrıresmi Dışişleri Bakanları toplantısına katılacağı duyuruldu.
ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Marco Rubio, NATO Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'na katılmak üzere 14-16 Mayıs tarihlerinde Türkiye'ye gidecek." ifadelerine yer verildi.
Rubio'nun, Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşı bitirmek üzere görüş alışverişine bulunacağı kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 65,85 dolardan işlem görüyor.
Filistinli aktivistler, İngiltere'nin işgalci rejime F-35 savaş uçakları için kritik parçalar tedarik etmesi nedeniyle dava açtı.
Afganistan'ın Bedahşan eyaletinde bir maden ocağının çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.
Hindistan, Pakistan ile ateşkesin ardından 32 havalimanını sivil uçuş operasyonları için yeniden açtı.