Yetimler Vakfı, Gazze'de Ramazan öncesi yetim aylıklarını dağıttı
Yetimler Vakfı, hayırseverlerin katkılarıyla Gazze’deki yetim çocuklara Ramazan ayı öncesi yetim aylıklarını ulaştırdı.
Gazze’de süren siyonist rejim saldırıları ve ağır insani koşullar nedeniyle temel ihtiyaçlara erişim giderek zorlaşırken, Yetimler Vakfı Ramazan öncesi Gazze’deki yetim çocuklara yönelik yardım çalışmalarını sürdürdü.
Bu kapsamda, hayırseverlerin desteğiyle Yetimler Vakfı tarafından Gazze'de yaşayan yetimlere yetim aylıkları ulaştırıldı.
Hayırseverlerin bağışlarıyla temin edilen yardımlar, vakıf temsilcileri tarafından yerinde teslim edilerek yetim çocukların ve ailelerinin temel ihtiyaçlarına katkı sağladı.
Yetimler Vakfı tarafından yapılan bilgilendirmede, dünyanın farklı bölgelerinde sürdürülen yetim destek projeleriyle binlerce çocuğun hayatına dokunulduğu vurgulanırken, özellikle Ramazan ayı münasebetiyle bu iyilik çalışmalarının her geçen gün daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşması için hayırseverlerin daha hassas olması çağrısında bulunuldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ramazan ayı öncesi yaptıkları alışverişi ve duydukları heyecanı anlatan vatandaşlar, tahin, pekmez, helva ve hurma gibi ürünlerin ön plana çıktığı alışverişte ortak temenni ise huzur ve birlik oldu.
Umut Kervanı Karakoçan Derneği, Ramazan ayı öncesinde ilçe merkezi ve köylerde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi ve nakdi yardım ulaştırdı.
Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan mübarek Ramazan ayında yapılacak mali ibadetler hususunda bağışçılara çağrı yapan Yetimler Vakfı, bu ayda verilecek zekât ve fitreleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya hazır olduklarını belirtti.