Sandık görevlisi ücretleri belli oldu

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak seçimde görevli olarak çalışacakların alacakları ücretler belli oldu.
24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde görevli olarak çalışacakların alacakları ücretler belli oldu.
Buna göre seçimlerde görevlilere verilecek ücretler şu şekilde belirlendi:
Başkanlar ve İl Seçim Kurulları Üyeleri 108 TL
İlçe Seçim Kurulları Üyeleri 93 TL
Seçmen Kütük Bürosu Müdürleri 104 TL
Seçmen Kütük Bürosu Zabıt Katipleri 99 TL
Seçmen Kütük Bürosu Hizmetlileri 93 TL
Askı Yeri Görevlileri 88 TL
Memurlar (Başka kurum personeli olup görevlendirilenler) 88 TL
Şoförler (Başka kurum personeli olup görevlendirilenler) 88 TL
Hizmetliler (Başka kurum personeli olup görevlendirilenler) 88 TL
Seçimlerde sandık kurulu başkanı ve üyesi olarak görev yapanlar ile seçim işlerinde görevlendirilenlere yapılacak tüm ödemeler, Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan protokol doğrultusunda, ilçe seçim kurulu başkanlığı tarafından Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla yapılacak, elden ödeme yapılmayacak.
Ödemeler 14 Aralık 2018 Cuma gününe kadar devam edecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Toplantının açılışında konuşan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 40 yılı aşkın süredir yaşanan acıların herkesin ortak acısı olduğunu belirterek, bu acıların bir daha yaşanmaması için siyaset kurumunun gerekli adımları atması gerektiğini belirtti.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir, siyonist işgal rejiminin Gazze halkını sürgün planına karşı fiilî güç kullanma çağrısında bulundu, siyonistleri durdurmanın tek yolunun, fiilî ve caydırıcı müdahaleler olduğuna dikkat çekti.
HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından yayımlanan gündem değerlendirmesinde hükümet ile sendikalar arasında toplu sözleşme görüşmeleriyle ilgili zam oranın enflasyonun üzerinde olması gerektiği belirtildi.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu” toplantısında yaptığı konuşmada, sürecin hiçbir aşamasında pazarlık olmadığını vurgulayarak, Türkiye’nin ezeli ve ebedi kardeşliğini yeniden tesis etmek için Meclis’in üzerine düşeni yapacağını söyledi.