Kabine toplanıyor: Gündemde öğretmen atamaları var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Beştepe'deki kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda, ekonomideki son durumun yanı sıra öğretmen atamalarının ele alınması bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek.
Toplantının saat 15.00'te başlaması bekleniyor.
Kabinede gündem, öğretmen atamaları olacak. Atanacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı, toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.
Enflasyonla mücadelenin de görüşülmesi beklenen toplantıda nisan ayı enflasyon rakamları, dış ticaret verileri, Türkiye'nin kredi notunun arttırılması, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk konuları ele alınacak.
Gazze'deki son durumun değerlendirilmesi beklenen toplantıda, siyonist saldırganlığın son bulması için Türkiye'nin diplomatik girişimleri ve insani yardımları konuşulacak.
Toplantıda; Türkiye'nin, Güney Afrika'nın Uluslararası Adalet Divanı'nda siyonist rejime karşı açtığı davada müdahil olma kararıyla ilgili süreç değerlendirilecek.
Toplantının bir diğer konusu sınır ötesindeki operasyonlar olacak.
Erdoğan'ın Kabine sonrası atamalara ve ekonomide atacakları adımlara ilişkin açıklama yapması bekleniyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış, beraberindeki heyetle birlikte Uluslararası Eshab-ı Kehf Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı ve kermesi ziyaret etti.
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Şahzade Demir ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ederek bölge çiftçisinin yaşadığı sorun ve talepleri iletti.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut İrtem, beraberindeki heyetle birlikte Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
HÜDA PAR Milletvekili Şahzade Demir, yolsuzluk ve rüşvete karşı atılması gereken adımlara işaret ederek istikrarlı ve bağımsız bir denetimin olmadığı, yargının adil davranıp davranmadığının sorgulandığı bir ortamda, oluşan çürümenin yüzeysel ve geçici tedbirlerle ortadan kaldırılamayacağına dikkat çekti.