HÜDA PAR Şanlıurfa’dan “Son kale aile” programına basın daveti
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, ailenin korunması ve güçlendirilmesine dikkat çekmek amacıyla “Son Kale Aile” temasıyla düzenlenecek programa tüm basın mensuplarını davet etti.
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından Aile Başkanlığı koordinesinde düzenlenecek programda, toplumun temel taşı olan ailenin korunması ve güçlendirilmesine yönelik önemli değerlendirmeler ele alınacak. Programa konuşmacı olarak akademisyen Prof. Dr. Saffet Köse katılacak.
21 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek programda, aile yapısının karşı karşıya olduğu tehditler, çözüm önerileri ve toplumsal sorumluluklar masaya yatırılacak. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "2026 yılı asgari ücret miktarının çalışanlarımızın gelirlerini enflasyona ezdirmeyecek, istihdamı ve makroekonomik dengeleri koruyacak ortak bir noktada belirlenmesi için, komisyon olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Hızlı karar alan, uygulayan, etkin bir sistem olarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kendisini ispat etmiştir. Bu daha iyileştirilemeyeceği anlamına gelmiyor. Daha iyiye, daha gelişmiş bir yapıya doğru dönüşmeyeceği anlamına da gelmiyor. Tam aksine tecrübelerle, yaşadığımız süreçlerle birlikte sistem iyileştirilmeye her zaman açık." dedi.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya ve beraberindeki partili heyet, Bingöl’de Tüm Muhtarlar Derneği ile Bingöl Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile bağlı kuruluşlarının bütçesi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.