Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: Aile ile ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanan Mahinur Özdemir Göktaş, devir teslim töreninde, "Aile ile ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz. Toplumların şekillenmesinde değer yargılarının kuşaktan kuşağa aktarılmasında ailenin öneminin farkındayız." dedi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, görevi törenle Derya Yanık'tan devraldı.
Bakanlık binasında yapılan devir teslim töreninde konuşan Derya Yanık, Göktaş'a yeni görevinde başarılar diledi.
Ardından konuşan Bakan Göktaş ise bundan sonra da aynı gayret ve özveri ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Göktaş, "Bakanlık olarak Türkiye Yüzyılı için yeni bir güçle yol alıyoruz. Türkiye artık etkin bir sosyal hizmet anlayışıyla vatandaşlarına tek tek ulaşan ve tüm dünyada örnek gösterilen bir ülke. Bu başarısında bireyi ve aileyi öne çıkaran, kuşatıcı sosyal politikaların payı büyük. Bundan sonra bu doğrultuda aile ile ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz. Toplumların şekillenmesinde değer yargılarını kuşaktan kuşağa aktarılmasında Ailenin öneminin farkındayız." dedi.
Göktaş, şöyle devam etti: "Güçlü birey, güçlü aile, güçlü toplum ve güçlü Türkiye'ye olan inancımızı vurgulamak istiyoruz. Tıpkı aile ve toplum hizmetlerinde olduğu gibi kadınlar, çocuklar, yaşlılar, engelliler, şehit ve gaziler ile ilgili çalışmalarımızı da yüzyıl vizyonumuzda yürüteceğiz. Bunların yanı sıra sosyal refahın adaletli bir şekilde paylaşılması için tüm paydaşlarımızla uyum içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hak temelli sosyal yardımların şeffaf bir anlayışla sürdürülebilir olmasını çok önemli görüyoruz." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında karma eğitimden vazgeçilmesi çağrısında bulundu.
HÜDA PAR Adana İl Başkanı Fethullah Beyazçiçek, Sarıçam ilçesinde don olayından etkilenen tarım üreticilerini ziyaret ederek yetkililere çağrıda bulundu.
HÜDA PAR Adana İl Başkanı Fethullah Beyazçiçek, Sarıçam ilçesindeki çöplük sorununun artık halkın sağlığını tehdit eden bir noktaya ulaştığını belirterek yetkilileri verdikleri sözleri yerine getirmeye davet etti.
Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu yerine Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Valiliği’ne ise İstanbul Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer atandı. Tekbıyıkoğlu, Vali-Mülkiye Başmüfettişliği’ne atandı.