Şanlıurfa Valisi Erin'den sosyal yardımları insanları rencide etmeden yapın talimatı

İlçe kaymakamları ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı başkanları ile toplantı gerçekleştiren Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, sosyal yardımların zamanında ve doğru şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını istedi.
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen ilçe Kaymakamları ile SYDV başkanlıklarının telekonferans yöntemiyle katıldıkları toplantıda, vakıfların çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Erin, Ramazan ayı nedeniyle sosyal yardımların daha bir önem kazandığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye’de, devletin vatandaşını kimseye muhtaç etmemek için büyük bir çaba ortaya konduğunu hatırlatan Vali Erin, yardım dağıtımlarında özenli davranılmasının ve insanların rencide edilmemesinin önemine değindi.
Ramazan ayı münasebetiyle, SYDV çalışanlarının binlerce vatandaşın evine girip çıkmak zorunda kaldığını kaydeden Vali Erin, çalışmalar sırasında salgın tedbirlerine riayet edilmesinin önemli olduğunu belirterek, özverili çalışmalarından dolayı SYDV çalışanlarına teşekkür etti.
Toplantıya; Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Vali Yardımcısı ve Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal, Vali Yardımcısı ve Haliliye Kaymakamı Metin Esen, Karaköprü Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak ve merkez ilçe Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı (SYDV) başkanları katıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Jae-myung ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
HÜDA PAR Dış İlişkiler Başkanı Hüseyin İmir, Suriye saldırılarına yönelik, "Siyonist terör rejiminin fiili işgale dönüşen bu saldırgan politikalarına karşı bölge ülkeleri sessiz kalmamalı.” dedi.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Bursa'da bir imam hatip ortaokulundan 39 öğrencinin LGS’de 500 tam puan aldığı iddialarını yalanlayarak, kent genelindeki 20 öğrenciden sadece ikisinin imam hatipli olduğunu bildirdi.