Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
AFAD verilerine göre merkez üssü Doğanşehir'de saat 21.29'da bir deprem kaydedildi.
Büyüklüğü, 4,0 olarak ölçülen deprem, yerin 10 km derinliğinde meydana geldi.
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, deprem sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geçmiş olsun dileklerini ileterek, depremde şu ana kadar herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını bildirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Peygamber Sevdalıları Vakfı Onursal Başkanı Mehmet Göktaş, Malatya'da katıldığı programda Hazreti Peygamber'in hayatından sahabe örneklerine, Gazze direnişinden günümüz Müslümanlarının sorumluluklarına kadar birçok konuda dikkat çeken mesajlar verdi.
Konya Büyükşehir Belediyesi, en az 55 KPSS puanıyla 80 itfaiye eri ve 14 memur alımı için başvuruları 5–9 Ocak 2026 tarihleri arasında elektronik ortamdan kabul edecek.
Hayırsever Aysel Koncagül tarafından yaptırılan Süleyman Koncagül Aile Sağlığı Merkezi, Vali İbrahim Akın’ın katıldığı törenle açıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Toplam doğurganlık oranı nüfusun kendisini yenileme seviyesinin altında gerçekleşiyor. TÜİK'in açıkladığı verilere göre, geçtiğimiz yıl ölçülen toplam doğurganlık hızı 1,48. Şu anda bir felaketi yaşıyoruz. Bu oran nüfusun kendisini yenileme düzeyi olan 2,10 bandının çok altında." dedi.