Kayseri merkezli 15 ilde FETÖ operasyonu başlatıldı

Kayseri merkezli olmak üzere 15 ilde başlatılan ve 41 kişi hakkında gözaltı kararı alınan FETÖ operasyonuna sabahın erken saatlerinde başlandı.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüğü tarafından haklarında yakalama kararı bulunan FETÖ üyeleri için yer tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışma başlatıldı.
Firari durumdaki FETÖ üyelerinin yakalanması için bu sabah erken saatlerde Kayseri merkezli olmak üzere, Nevşehir, Konya, Aksaray, Sivas, Niğde, Karaman, İstanbul, Ankara, Trabzon, Kocaeli, Hakkari, Batman, Mersin ve Kahramanmaraş illerinde soruşturmalar kapsamında haklarında yakalanma kararı bulunan toplam 41 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı.
Haklarında gözaltı kararı alınan 41 kişinin de Kayseri'de ikamet ettikleri belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
MİT Başkanı İbrahim Kalın, Libya'nın doğusundaki silahlı güçlerin lideri Hafter ile görüştü.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenlenen etkinlikte, "Ahlat, bin yıl öncesinden bugüne kurulan iman, kültür ve medeniyet köprüsüdür. Her metrekaresi şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış, aziz vatanın bağrında sıra dağlar gibi uzanmış şehitlerimizi işaret eden sancaklardır." dedi.
Batman'da yaşayan Olçay kardeşler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Umut Kervanı'na bağışladı.