İstanbul Atatürk Havaalanında patlama: 40'tan fazla yaralı var

İstanbul Atatürk Havaalanında meydana gelen patlamada 40’tan fazla yaralı olduğu bildirildi.
İstanbul Atatürk Havaalanında saat 22.00 sıralarında bir meydana gelen patlamanın ardından silah seslerinin duyulduğu bildirildi.
Edinilen bilgilere göre, Atatürk Havaalanı Dış Hatlar terminalinin önünde Meydana gelen patlamada ilk gelen bilgilere göre 40'tan fazla yaralının olduğu öğrenildi.
Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibinin sevke edildiği, yaralıların kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldığı bildirildi.
Saldırı olayının iki kişi tarafından patlatılan el bombaları ve ardından uzun namlulu silahlarla gerçekleştirildiği ilk gelen bilgiler arasında yer alırken, saldırganların kimliği ile ilgili henüz bilgi alınamadı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Savunma sanayii şirketi ASSAN Group'a bağlı 10 şirkete soruşturma kapsamında kayyım atanırken, şirketin sahibi ve genel müdürü de "FETÖ’ye üye olma" ve "askeri casusluk" iddiasıyla gözaltına alındı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, işgalci rejimin Suriye’nin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü sistematik olarak hedef aldığına dikkat çekti.
Filistin Medya Derneği ve Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), Gazze’de işgalci siyonistler tarafından katledilen gazetecilerle ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklamada, uluslararası hukukun ihlal edildiği, Birleşmiş Milletlerin sessiz kaldığı vurgulandı.
İşgalci rejimin Suriye topraklarına saldırılarını "güçlü bir şekilde kınayan" Dışişleri Bakanlığı, terörden arınmış, güvenliği tesis edilmiş ve toprak bütünlüğüne sahip bir Suriye vizyonunu desteklemeye devam edeceklerini bildirdi.