Diyarbakır Valisi Su: Çınar'daki yangın kontrol altına alındı
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Çınar'ın kırsal bölgesinde çıkan yangının, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındığını açıkladı.
Vali Su, Çınar ilçesi Köksalan kırsal Mahallesi'nde çıkan yangın sonrası bölgede gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Su, şunları kaydetti:
"İlimiz Çınar ilçesi Köksalan kırsal mahallesi'nde anız ve örtü yangını olarak başlayan yangın, ekiplerimizin müdahalesiyle kontrol altına alınmıştır.
Soğutma çalışmaları devam etmektedir. Yangında maalesef 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 9 yaralı vatandaşımızın tedavisi ise hastanelerde devam etmektedir. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR tarafından Şanlıurfa'da 2 Ekim'de “Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli” düzenlenecek. Panele HÜDA PAR Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu da katılacak.
Azerbaycan'da yürürlüğe giren yeni düzenleme kapsamında başörtülü öğrenciler okullara alınmadı; öğrenciler gözyaşlarıyla geri döndü. Yaşanan görüntüler, Türkiye'deki 28 Şubat sürecini akıllara getirdi.
Dini değerlere yönelik alaycı ifadeleriyle büyük tepki çeken sözde komedyen Deniz Göktaş'ın salıverilmesine hükmedildi.
Lübnan Hizbullahı'nın simge ismi Hasan Nasrallah'ın, işgalci siyonist rejim tarafından düzenlenen suikast sonucu şehit olmasının üzerinden iki yıl geçti.