Bakan Işıkhan, Suriyeli mevkidaşı ile görüştü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Suriye Sosyal İşler ve Çalışma Bakanı Hind Kabawad ile bir araya geldi.
Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 113. Uluslararası Çalışma Konferansı kapsamında Suriye Geçiş Hükümeti Sosyal İşler ve Çalışma Bakanı Sayın Hind Kabawad ile ikili görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti.
Görüşme kapsamında iki ülke arasında işbirliğini güçlendirmek üzere atılabilecek adımları ele aldıklarını söyleyen Işıkhan, çalışma hayatını ilgilendiren her konuda tecrübelerini paylaşmaya açık olduklarını aktardıklarını ifade etti.
Bakan Işıkhan, "Komşumuz ve tarihi derin bağlara sahip olduğumuz Suriye’nin istikrar ve güven ortamını güçlendirmek için kararlı adımlar atmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve liderliği ile Suriye halkının ve mazlum coğrafyaların yanında olmayı sürdüreceğiz." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ekonomi, dış politika ve güvenlik alanında attığımız adımları ‘Terörsüz Türkiye’ sürecimizle daha muhkem bir zemine oturttuk. ‘Terörsüz Türkiye’ menziline suhuletle vardığımızda daha güçlü, çok daha müessir bir geleceği, öyle inanıyorum ki hep birlikte kucaklayacağız.” dedi.
İstanbul'da Avcılar, Büyükçekmece ve Gaziosmanpaşa ile Adana'da Ceyhan ve Seyhan belediye başkanları İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı.
Yasayla birlikte binlerce mahkûmun cezaevinden tahliye edilmesinin önü açıldı. Yasayla, mükerrer olarak ceza alan kişiler de şartlı salıverme imkanından faydalanacak.
Kadın, çocuk, yaşlı ve hasta mahkumlar için özel infaz usulleri getirilen 10. Yargı Paketi'nde, denetimli serbestlik ve ceza sürelerinde de düzenlemeler yapıldı.