Antalya’da aranan şahıslara yönelik operasyon
 
                         
                        Antalya’da yürütülen operasyonlarda, haklarında yakalama kararı veya kesinleşmiş hapis cezası bulunan 202 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.
İl genelinde gerçekleştirilen denetimlerde, farklı suçlardan aranan 202 kişi tespit edilerek gözaltına alındı.
Yakalananlar arasında, 10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi, 5 ila 10 yıl arası cezası bulunan 19 kişi ve 0 ila 5 yıl arası cezası bulunan 29 kişi yer aldı.
Aranan şahıslar, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya’da Şehir Hastanesi–Stadyum Tramvay Hattı çalışmaları kapsamında bir süredir tek yönlü olarak trafiğe kapalı bulunan Şehit Burak Aydoğan Caddesi, asfaltlama işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeniden çift yönlü araç trafiğine açıldı.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Beyşehir Belediyesi personeli Y.E.B., tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Konya İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2025 yılı 4’üncü toplantısı, Vali İbrahim Akın başkanlığında ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.