YKS için hafta sonu 3 bin 25 kimlik kartı başvurusu alındı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) süresince açık tutulan nüfus müdürlüklerinde toplam 3 bin 25 kimlik kartı başvurusu alındığını bildirdi.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, YKS maratonu boyunca hiçbir öğrencinin hayaline ulaşmasının engellenmemesi amacıyla nüfus müdürlüklerinin hafta sonu hizmet vermeyi sürdürdüğünü belirtti.
İçişleri Bakanı Çiftçi, açık tutulan nüfus müdürlüklerinde cumartesi günü 2 bin 274, pazar günü ise 751 olmak üzere toplam 3 bin 25 kimlik kartı başvurusu alındığını ve adayların sınavlarına zamanında katılmalarının sağlandığını ifade etti.
Sınav sürecinde görev alan nüfus personeline teşekkür eden Çiftçi, ayrıca sınavların huzur ve güven içerisinde tamamlanması için çalışan tüm İçişleri Bakanlığı personeline de teşekkürlerini iletti.
Çiftçi, açıklamasında YKS'ye giren öğrencilerin emeklerinin karşılığını almalarını temenni etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil kaza yaptı. Araçta sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Adalet Bakanı Akın Gürlek, başörtülülere hakaret eden kadınla ilgili attığı mesajda toplumun birlik ve beraberliğini hedef alan, ayrımcılığı ve nefreti körükleyen söylem ve eylemlerle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.
Batman'ın Beşiri ilçesinde lüks otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü yaralandı.
Aydın’da yasa dışı çakar kullandığı tespit edilen sürücüye 174 bin TL ceza kesildi, ehliyetine el konuldu.