Van'da uyuşturucu operasyonu: 29 gözaltı

Van'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 29 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satışı, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürütenler ile "torbacı" tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma yürüttü.
Bu kapsamda, yapılan operasyonlarda 46,22 gram esrar, 24 gram sentetik uyuşturucu, 92 uyuşturucu hap, 3,2 gram sentetik kannabinoid ve 44 sentetik ecza hap ele geçirildi.
Operasyonlarda, 29 şüpheli gözaltına alındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında yeni bir operasyon daha düzenlendi. Aralarında Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa, Avcılar, Seyhan ve Ceyhan belediye başkanlarının da bulunduğu 47 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Bolu'da 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangınına ilişkin iddianame kabul edildi. 13 sanık için 1998'er yıla kadar hapis cezası isteniyor.
Sağanak, İç Ege'de Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli ile Muğla'nın iç kesimleri, İzmir, Aydın ve Manisa'nın doğusu, Kütahya'nın güney ve doğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri Isparta ve Burdur ile Antalya'nın iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısında Eskişehir'in güney ve doğu, Konya'nın kuzey ve Ankara'nın güney ve batı ilçelerinde yerel kuvvetli olacak.
ABD Başkanı Donald Trump, Hükümet Verimliliği Departmanı (DOGE)’un tespit ettiği harcamalar arasında Biden yönetiminin fareleri trans yapmak amacıyla 8 milyon dolar harcadığını ifade etti.