Tunceli kırsalında kalabalık dağ keçisi sürüsü görüntülendi
Tunceli merkezine bağlı Türüşmek köyü kırsalında, yol kenarında otlayan çok sayıda dağ keçisi vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Yaklaşık 50 dağ keçisinden oluştuğu tahmin edilen sürü, bölgedeki doğal yaşamın zenginliğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Yoldan geçen vatandaşlar, bu kadar büyük bir sürünün toplu halde görülmesinin oldukça nadir bir durum olduğunu belirterek o anları kayıt altına aldı.
Keçilerin yerleşim yoluna kadar yaklaşması hem şaşkınlık hem de hayranlık uyandırdı.
Kış mevsimi yaklaşırken dağ keçilerinin besin bulmak için daha düşük rakımlara indiği biliniyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siirt’in Deliklitaş mevkiinde meydana gelen kazada, takla atan araçtaki 4 kişi yaralandı.
Mersin'in Akdeniz ilçesinde bir makarna fabrikasında, zirai ilaç zehirlenmesi şüphesiyle 11 işçi hastaneye kaldırıldı.
Battalgazi Belediyesi, altyapıdan temizlik çalışmalarına, kültürel etkinliklerden eğitim faaliyetlerine kadar birçok alanda hizmetlerini eş zamanlı olarak sürdürüyor.