Trabzon'da trafik güvenliğini tehlikeye düşüren motosiklet sürücülerine ceza
Trabzon'da gerçekleştirilen denetimlerde, kask takmayan ve tehlikeli şekilde motosiklet kullanan sürücülere cezai işlem uygulandı.
Trabzon Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, il genelinde gerçekleştirilen denetimlerde kask takmadan motosiklet kullanan, gidonu bırakarak seyreden ve seyir güvenliğini tehlikeye düşüren sürücüler ekiplerce tespit edildi.
Sürücüler hakkında Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddeleri kapsamında gerekli idari işlemlerin uygulandığı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 2. İletişim Şûrası kapsamında akademisyenlerle dijital dönüşüm, yapay zeka ve geleceğin iletişim ekosistemini değerlendirdi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, birçok ilde etkili olması beklenen kuvvetli rüzgara karşı vatandaşları orman yangınlarına karşı dikkatli olmaya çağırdı.