Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kodlu uyarısına göre Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan ve Giresun’un doğu kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.
İçişleri Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son bilgilere göre yarın sabah saatlerinden itibaren Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Giresun’un doğu kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağışların etkili olacağını duyurdu.
Bakanlık açıklamasında, yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, 1000 metre ve üzeri rakımlı yerlerde ise yoğun kar şeklinde olacağı belirtildi.
Vatandaşların sel, su baskını, heyelan, kar yağışı olan yerlerde buzlanma ve don, kuvvetli rüzgar ile tipiye bağlı ulaşım aksamalarına karşı dikkatli olmaları ve yetkili mercilerin uyarılarını dikkate almaları istendi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gümüşhane Valiliği, kentin tarımsal kalkınma stratejilerini güçlendirmek amacıyla “Karabuğday ve Glutensiz Ürünlerde Katma Değer Zinciri Analizi ve Yatırım Öncelikleri Raporu” projesini hayata geçiriyor.
Zonguldak Tarım ve Orman Müdürlüğü, il genelinde gıda güvenilirliğini artırmak amacıyla 672 işletmede denetim yaptı.
Eskişehir'de tır ile servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 9 kişi yaralandı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu, silah ve para ele geçirildi.