Tır ile toplu taşıma aracı çarpıştı: 10 yaralı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde seyir halindeki tır, toplu taşıma aracı ile çarpması sonucu kazada 10 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Kızıltepe ilçesi Sanayi Mahallesi Çevre yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki tır, toplu taşıma aracı ile çarpıştı.
Çarpmanın etkisiyle tır devrilerek, içindeki yük yola savruldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Kazada; M. Şahin (40 yaş), M. Demircan (50), C. Aslan (25), H. Mustafa (42), E. Uzun (48), İ. Talas (40), S. Ceylan (28), Ş. Ak (52), M. Çelik (29) ve kimliği belirsiz bir kişi yaralandı.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazada toplu taşıma aracının şoförü sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'ın en yüksek noktası olan Mereto Dağı'na ulaşımı sağlayacak 20 kilometrelik yol yapımında sona yaklaşılıyor.
Muş’un Varto ilçesinde kepçenin devrilmesini sonucu kepçe operatörü yaralandı.
HÜDA PAR Silopi teşkilatı, Dicle Elektirk A.Ş. tarafından halka gönderilen yüksek elektrik faturalarına tepki basın açıklaması düzenledi.
Konya'nın Karatay ilçesinde yeni eğitim-öğretim yılında, birinci sınıfa giden 9 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye seti verilecek.