T.C Kimlik numaralarının son rakamı 4 ile bitenler bugün TOKİ başvurusu yapabilecek
Yüzyılın Projesi 500 bin konut başvuruları devam ederken bugün de T.C. kimlik numaralarının son rakamı 4 ile biten vatandaşların başvuruları alınacak.
Yüzyılın Projesine başvurular devam ediyor. Buna göre bugün başvuru yapacak olan vatandaşların T.C. kimlik numaralarının son rakamının 4 ile bitmesi gerekiyor.
13.11. 2025 günü T.C. kimlik numaralarının son rakamı 6 olan, 14.11.2025 günü ise T.C. kimlik numaralarının son rakamı 8 olanlar başvuru yapabilecek. 15 Kasım itibariyle de başvurular kimlik numarası sınırı olmadan kabul edilecek olup olup bu süre 19 Aralık’a kadar devam edecek.
Başvurular e-Devlet ve bazı devlet bankalarında alınacak. 5000 TL başvuru bedeli ödenecek.
Başvuru yapılabilecek bankalar ise şunlar: Ziraat Bankası, Halk Bankası, Emlak Katılım Bankası (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gürcistan İçişleri Bakanı Geka Geladze, ülkesinde düşen Türk Silahlı Kuvvetlerine ait askeri kargo uçağıyla ilgili uluslararası bir soruşturma ekibi kurduklarını ve ekipte Türk yetkililerin de bulunduğunu açıkladı. Geladze, soruşturmanın Türkiye ile koordineli şekilde yürütüldüğünü belirtti.
Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Akdeniz'de, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
Gürcistan'da TSK’ya ait düşen C-130 kargo uçağın kara kutusu ulundu.