Tarsus Umut Kervanı’ndan yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım
Mersin’in Tarsus ilçesinde Umut Kervanı Derneği tarafından, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kırmızı et yardımı gerçekleştirildi.
Hayırseverlerin bağışlarıyla temin edilen kırmızı etler, Umut Kervanı ekiplerince ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
Yardım çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Tarsus Umut Kervanı Derneği yetkilisi Veysel Demir, yapılan yardımların kendileri için büyük bir manevi huzur vesilesi olduğunu ifade etti.
Demir, “Tarsus Umut Kervanı olarak yardım çalışmalarımız devam etmektedir. Hayırseverlerimizin bizlere bağışlamış oldukları kırmızı etleri teslim aldık ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere dağıtımını gerçekleştiriyoruz. İhtiyaç sahiplerinin sofralarına bir nebze katkı sunabilmenin huzurunu yaşıyoruz.” dedi.
Yapılan hayırların kabul olmasını temenni eden Demir, “Allah-u Teâlâ, bu hayra vesile olan tüm hayırseverlerimizden ebeden razı olsun. Üzerlerinden rahmetini, bereketini, lütfunu ve inayetini eksik etmesin. Rabbimiz, bu hayırların birlik ve beraberliğimize vesile olmasını nasip eylesin.” ifadelerini kullandı.
Tarsus Umut Kervanı Derneği yetkilileri, hayırseverlerin destekleriyle yardım faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceğini belirtti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Erzincan'ın Kemah ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, İçişleri Bakanlığına Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Adalet Bakanlığına İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek atandı.
Dicle Elektrik’in 2025 verilerine göre kentte tüketilen 9 milyar 850 milyon kilovatsaat elektriğin yaklaşık 5 milyar kilovatsaatlik kısmı, kaçak yollarla kullanıldı. Kaçak tüketimin ekonomik karşılığının 15 milyar TL’ye ulaştığı bildirildi.
Uşak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheliyi tutukladı.